Fullt upp...


Ja tydligt så har jag väldigt fullt upp hela tiden, jag har tänkt att lägga upp bilder ifrån i påskas men det har inte blivit av än. Jag är ju inte en sån person som sitter vid datorn så mycket utan gör hellre annat så därför blir det långt mellan blogginläggen. Trots de ser jag ju att det är folk som är inne och läser och det är verkligen jätte kul.
Idag åkte jag över till Knixie, fick super god mat, och kaffe efter det. Vi bor så nära varandra men ses sååååå sällan, FÖR sällan.. =( Tråkigt sånt där.
Nej mer bloggskrivande får bli en annan dag när jag har mer tid och lust.

(BTW, Min underbara systerdotter praktiserar men mig nu oh gissa om jag är glad och tacksam för all hjälp jag får! )

Balders nya säng

Jag och syster Anki va ute på shopping runda i torsdags, bland annat var vi in på Rusta och kikade lite och vad hittade vi där om inte en PERFEKT säng till Balder.

Stor nog åt dom båda tydligen...?!

Balder passade även på att mysa med sin nya boll när han provlåg sängen.

Väldigt söta var dom när dom låg där..

Jag och syster Anki var även in på IKEA, jag skulle köpa tyg och sy gardiner. Tyget köptes och dagen efter drog jag hem till mamma för att sy. Några timmar senare efter systund, fika och en lånad gardinstång drog jag mig hemåt igen för att sätta upp gardinen. Men f*n och helvete va illa det gick, jag hade kapat gardinen 50 cm för kort!!! Så nu är det bara att börja om från början igen och åka till IKEA och köpa nytt tyg. ILLA!!!
Nu blir det träning och sen hem och frächa upp mig. Efter de ska jag till mamma och äta påskmat. (Lämnar väl tillbaka den lånade gardinstången oxå, jag har ju ändå inga gardiner..)

GLAD PÅSK!

RSS 2.0